IConsultable Home

Norsk English

- Forpliktede og profesjonelle utviklere

Hva vi driver med

Våres jobb er å levere de tjenestene kunden trenger i programvareutvikling- og design.

Vi kan gjøre alt fra vedlikehold av programvare til "full pakke" med arkitektur, planlegging og analyse til faktisk implementering (lage programvaren) og testing.
Vi kan også trene Deres ansatte og få dem oppdatert på hvordan man programmerer (mønstre), nye teknologier osv
Planlegging/Spesifikasjoner
Å planlegge et stort prosjekt er som oftest en nærmest uoverkommelig oppgave. Å planlegge det på den riktige måten er også veldig viktig. Å ha et team med erfarne profesjonelle for å ta seg av dette kan være en god løsning.
Vi gjør alt for deg:

* Samarbeide og snakke med Deres folk og kartlegge kravene / utfordringene
* Analysere alt fra brukervennlighet til fallgruver mht. ytelse
* Skrive god dokumentasjon basert på kravene.
* Følge standardmetoder for kommunikasjon
* Dele alt opp i fornuftige oppgaver (heller mot prosjektstyring)

Vi kan også assistere og rådgive planleggingen gjort av Dine folk.
Programvaredesign
Det kan være vanskelig og finne ut hvordan man designer din programvare. Derfor kan vi evaluere Dine behov og designe programvaren deretter. Det er alltid greit med et ekstra par med øyne for å se på utfordringene.
Vi kan tilby en full løsning basert på nøye planlegging og analysering av Ditt / Dine programvareprosjekt(er). Vi kan også assistere arkitekter og programvaredesignere i Deres kontorer.
Programvareutvikling
Har dere for få utviklere? Vi kan steppe inn fra dag 1 og implementere basert på en spesifikasjon gitt av Dere eller av oss selv.
Vi kan også vedlikeholde programvare som allerede er i produksjon.
Våres team av profesjonelle utviklere vil utvikle og assistere, og vil være selvdrevne fra starten av.
Profesjonell opplæring
Å vite alt som rører seg i dagens IT-verden er ikke alltid så lett som å lese en artikkel eller en blogg.
Våre eksperter kan komme til Ditt kontor og lære opp Dine ansatte i mønstre (hvordan designe programvare på den "riktige måten") og holde dem oppdatert på relevante teknologier som angår Dere.

Vi vil gjøre alt det harde arbeide med å forske på de nye teknologiene og spare Deg for alle utgiftene ved å sende de ansatte til dyre kurs og seminarer
Prosjektstyring
Våre eksperter kan komme til Deres kontorer for å levere prosjektstyring. Vi kan levere alt fra å dele alt opp i oppgaver og sette samme utviklingsteams.
Vi kan få Deres team til å jobbe mer effektivt sammen og ha økt dynamikk mellom seg.

Vi er også kjent med Scrum-prosessen og andre måter å styre prosjekter på.
Vedlikehold
Programvare som allerede er i produksjon og eldre programvare trenger kanskje å bli utvidet eller ha ekstra vedlikehold. Vi kan skaffe til veie effektiv assistanse for å holde programvaren oppdatert og implementere ny funksjonalitet som trengs. Vi er gode til å sette oss inn i eksisterende løsninger fort, og vi får jobben gjort innen rimelig tid.
Rådgivning på stedet
Vi holder til i Kristiansand, Norge, og dette tillater oss å gi programvareutviklingstjenester på stedet, og spare deg for de kjedelige tingene som oppsett, maskinvare og vedlikehold. Våre eksperter vil besøke ditt lokale kontor, sanke krav og få det utviklet hos ditt lokale kontor.

I dette tilfellet kan våres ekspert jobbe på ditt kontor, men kan ta med hans / hennes eget utstyr (laptop etc) hvis du ikke har det.